GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Te-ai lua la intrecere cu un avion? Daca te simti in forma, British Airways te trimite la Johannesburg sa fii mai rapid decat A-380-ul!

[ 0 ] 13 ianuarie 2014 |

Pentru a marca lansarea zborului Londra- Johannesburg ce va fi operat cu noua aeronavă A380, compania aeriană British Airways lansează o competiție unică la nivel mondial – o întrecere de viteză cu super jumbo-ul A380. Toți cei care se simt în formă, se pot înscrie accesând www.ba.com/ManVsPlane până luni, 20 ianuarie și explicând în maximum 50 de cuvinte de ce consideră că ar fi potriviți să intre în cursă. Dintre cei înscriși, cinci persoane vor fi selectate și vor participa la întrecerea propriu-zisă va avea loc pe aeroportul din Johannesburg la începutul lunii februarie.

Alergătorul care va scoate cel mai scurt timp va câștiga două bilete dus-întors (în cabina Club World) cu una dintre aeronavele A380 ale British Airways către Los Angeles, Hong Kong sau Johannesburg, pentru a savura gustul dulce al succesului.

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: Pilot Magazin, Sport extrem, Timp liber, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement