GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Adrian Iovan si-a pierdut viata in urma aterizarii fortate din Apuseni

[ 4 ] 20 ianuarie 2014 |
1506259 10151892309500885 892681328 o 500x369 Adrian Iovan si a pierdut viata in urma aterizarii fortate din ApuseniPilotul Adrian Iovan, care se afla la bordul aparatului de zbor prăbuşit luni după-amiază în Munţii Apuseni, a murit.
Avionul BN2, care efectua o cursă medicală de la Bucureşti la Oradea, a aterizat forţat într-o pădure de la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.
În aeronavă se aflau şapte ocupanti: patru doctori, o asistentă şi doi piloţi, care urmau să aducă în Bucureşti mai multe organe pentru transplant.

La iveală ies detalii şocante despre modul în care a fost găsit Adrian Iovan. Un localnic care a ajuns printre primii la locul accidentului a povestit cu lux de amănunte modul în care a fost găsit trupul fostului soţ al creatoarei de modă Romaniţei Iovan.

“În zona în care s-a prăbuşit avionul se ajunge doar pe picioare. Pilotul era prins acolo când am ajuns. Oricum era mort. Am ajuns cu medicul de la SMURD, s-a încercat resuscitarea, dar era deja mort. Avea sânge pe gură şi nu mai avea nimic de făcut. Era prins acolo, între fiare”, a spus aseară un localnic la Antena 3.

1601534 665596530157392 1520143167 n cda4d2aed5 500x375 Adrian Iovan si a pierdut viata in urma aterizarii fortate din Apuseni

Alături de pilot a mai murit şi o tânără studentă de la Institutul de Medicină Militară din Bucureşti.

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (4)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Azi am inmormantat un pilot care a murit ca un dac refuzand sa mai manance din 27 dec 2013 si sa mai bea apa dar si mare parte din tratamentul medical destinat eliminarii durerilor!Stia ca are cancer si ca va muri si a grabit cu demnitate si curaj la maxim asta! Ajung acasa si dau de Iovan! Cati trebuie sa mai moara ca sa intelegem cum si de ce se moare in aviatie!sa auzim sintagma criminala cu pensiile nesimtite pt ca ea trimite pilotii sa moara dupa ce iesiti la pensie ca sa poata trai sunt fortati sa zboare inca! Rusine PDL ptr legea pensiilor trecuta prin Parlament de Roberta Anastase in halul acela! Rusine Basescu pt marsava realizare electorala de a taia pensiile aviatorilor! Rusine pt presa care a scris ca pilotii sunt nesimtiti pt ca au acele pensii! Ma intreb daca erau in avion Basescu, Udrea, Anastase si tutarii care au facut pilotii cu ou si cu otet ce ar fi spus in orele scurse pana la gasirea lor? Cu scuze de deranj Cezar Osiceanu

  2. Leonte Mihai spune:

    7 ore de cautari zadarnice, dupa 3 'localizari" superficiale furnizate de STS, care au explicat ca persoanele cautate nu erau cercetate penal, nu erau cautate, nu erau criminali, deci nu aveaui de ce sa-i caute….altfel ei puteau fi gasiti in …minute…Fantastic, amandoi au murit in soc hipotermic, tanara cu lacrimile inghetate pe obraji….

  3. Ai dreptate! E o rusine pentru neamul asta, romanesc! Si din acest motiv fiica mea nu vrea sa mai calce in Romania! Si e tare dureros!

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement