GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Singura competitie de parasutism in oras are loc maine, 08 iunie in Parcul Izvor din Bucuresti

[ 1 ] 7 iunie 2013 |

Cele mai bune parasutiste din Romania, dar si din Austria si Bulgaria vor participa pe 08 iunie, incepand cu ora 10.00, in Parcul Izvor din Bucuresti, in cadrul singurului concurs de parasutism in oras, aterizare la punct fix. Evenimentul este dedicat primei femei parasutist din Romania.

In cadrul concursului veti putea vedea live cum este sa zbori de la 2000 de metri altitudine si sa aterizezi pe un cerc cu diametrul de 2 cm, acelasi diametru pe care il are si o moneda de 10 bani.

Pe langa acestea, spectatorii vor mai avea ocazia sa vada in actiune formatia de parasutism suprapuneri (Echipa Nationala de Lucru Relativ pe Cupola) si sa-l urmareasca in evolutie pe campionul mondial la parasutism – aterizare la punct fix – Alexandru Nicolau. Intrarea este libera.

MS 300612 Red Bull Ordinul Smaranda 2012 0005 500x333 Singura competitie de parasutism in oras are loc maine, 08 iunie in Parcul Izvor din Bucuresti

Asa ca, va asteptam cu mic, cu mare, la singurul show aviatic chiar in centrul orasului. Nu trebuie sa veniti decat cu multa voie buna si patura de… picnic.

Red Bull Ordinul Smaranda este o competitie de parasutism – aterizare la punct fix, dedicata primei femei parasutist din Romania, multipla recordmena nationala si mondiala, Smaranda Braescu. Pentru a sarbatori una dintre cele mai proeminente figuri ale aeronauticii mondiale, cele mai bune parasutiste se vor confrunta in cadrul celei de a patra editii a competitiei de aterizare la punct fix, insa acesta este si singurul eveniment aviatic care va avea loc chiar in centrul orasului.

Aceasta disciplina a parasutismului, de aterizare la punct fix, presupune lansarea parasutistelor de la o inaltime de aproximativ 2000 metri, aterizarea trebuind sa fie facura pe un cerc cu diametrul de 2 cm.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Evenimente, ParasutismTe pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Raresj Mirica via Facebook spune:

    Inteleg ca ar fi posibil sa-i vedem pe Breitling Jet Team la BIAS 2013,e adevarat?

Lasă un comentariu
Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement