GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Wizz Air anunţă câştigătorii concursului internaţional pentru noii ambasadori de brand

[ 0 ] 31 mai 2013 |

Andreea Denis Filip 500x333 Wizz Air anunţă câştigătorii concursului internaţional pentru noii ambasadori de brandProgramul Wizz Ambassador a fost infiintat in 2011 pentru a remarca insotitorii de zbor reprezentativi pentru angajamentul Wizz Air pentru excelenta in servicii si pentru a le oferi acestora oportunitatea sa reprezinte Wizz Air in tara natala. Cei mai buni insotitori sunt selectati din fiecare tara pentru aceasta distinctie, atribuita acestora de catre pasagerii Wizz Air prin vot pe Facebook. Fiecare Ambasador isi mentine titulatura timp de doi ani, timp in care are oportunitatea sa participe la interviuri, conferinte de presa si alte evenimente.

Din cei 15 finalişti români, câştigătorii sunt Andreea Denis Filip (23 de ani) din Bucureşti şi Alice Valeria Ciucur (24 de ani) din Ploieşti. Atât Andreea cât şi Alice vor reprezenta Wizz Air şi ospitalitatea românească în 14 ţări conectate de România prin tarifele accesibile Wizz Air. Ambasadoarele WIZZ vor fi disponibile să lucreze cu mass-media, cu şcolile şi cu alte entităţi pentru a face cunoscută meseria lor către un public cât mai larg, în timp ce-şi vor păstra îndatoririle obişnuite ca membrii ai echipajului

“Sunt mândră să-mi reprezint locul de muncă şi ospitalitatea ţării ca Ambasadoare WIZZ. Îmi iubesc locul de muncă şi aş vrea să transmit această pasiune şi altor persoane care  s-au gândit să se alăture industriei aviatice şi vreau să-i inspir pe cei din jur să înveţe cât mai mult despre viaţa noastră cotidiană”, a declarat Andreea Denis Filip.

“Încă nu pot să cred că am fost aleasă de pasagerii noştri să fiu noua Ambasadoare WIZZ în România. Încerc permanent să ofer cele mai bune servicii şi sunt foarte mândră de munca depusă pentru o companie care derulează programe care să-mi promoveze profesia. Mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi sper să ne întâlnim curând pe unul dintre zborurile Wizz Air”, a declarat Alice Valeria Ciucur.

 

 

 

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,

Categorie:: People, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement