GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Carpatair anunță o crestere de capital de 5 milioane euro

[ 0 ] 24 mai 2013 |

14860 hub carpatair 300x211 Carpatair anunță o crestere de capital de 5 milioane euro Acționarii elvețieni ai Carpatair fac o nouă investiție în companie printr -o majorare a capitalului social cu 5 milioane de euro.

Adunarea Generală a Acționarilor Carpatair a decis majorarea capitalului social al companiei cu   5 milioane de euro, investiție care are scopul finanțarii programului de restructurare și modernizare a flotei Carpatair.
„Decizia acționarilor Carpatair privind aceasta infuzie de capital a fost conditionata de reducerea numarului de zboruri de pe Aeroportul International Timisoara in favoarea aeroporturilor care respectă și încurajează libera concurență” a declarat Nicolae Petrov, Președinte & CEO Carpatair.

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: Ultimele StiriTe pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu
Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement