GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

TAROM zboara catre Dublin de la 1 mai

[ 0 ] 20 martie 2013 |

Zborurile către Dublin vor fi efectuate cu o aeronavă de tip Boeing 737, în zilele de miercuri, vineri şi duminică, anunta mediafax.

boeing 737 tarom yr bgf lhr november 2005 300x199 TAROM zboara catre Dublin de la 1 maiAceastă rută vizează comunitatea de români din Irlanda, dar şi pasagerii care călătoresc în interes de serviciu între Bucureşti şi Dublin. Totodată, cursa facilitează traficul de conexiune dinspre Chişinău, Istanbul sau Atena, asigurând legături pasagerilor care călătoresc din estul Europei spre Irlanda.

Programul de vară vine cu foarte multe noutăţi pentru pasagerii noştri. În primul rând am introdus zboruri noi de la Iaşi către Bologna, Torino şi Londra, zboruri care se bucură de succes având în vedere că rezervările pe aceste rute sunt în continuă creştere. Irlanda este o destinaţie apreciată de români şi credem că introducerea zborurilor spre Dublin va fi foarte bine primită de pasageri”, a declarat în comunicat directorul general executiv al companiei, Christian Heinzmann.

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: Turism aerian, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement