GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Qatar Airways intra pe terenul de fotbal

[ 2 ] 5 martie 2013 |

article 0 183AAE6C000005DC 983 634x396 300x187 Qatar Airways intra pe terenul de fotbalDupa 113 ani in care FC Barcelona nu a avut niciun sponsor pe echipament, Qatar Airways va „ateriza” dintre nori direct pe tricourile fotbalistilor de la Barca. Logo-ul companiei aeriene va fi vizibil, de la 1 iulie, pe echipamentul jucatorilor in locul logo-ului Qatar Foundation.

Qatar Airways va aparea pe pieptul fotbalistilor de la FC Barcelona in schimbul sumei de 170 de milioane de euro. Contractul a fost incheiat pe sase ani, iar Barca este in prezent cea mai bine platita echipa din acest punct de vedere.

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,

Categorie:: People, Sport extrem, Timp liber, Ultimele StiriTe pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Marinela OPREA. Vezi profilul complet.

Comentarii (2)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Gogu Velisaru spune:

    Un contract bun ptr amandoua partile.

  2. Stefan spune:

    “Qatar Airways va „ateriza” dintre nori direct pe tricourile fotbalistilor de la Barca. Logo-ul companiei aeriene va fi vizibil, de la 1 iulie, pe echipamentul jucatorilor in locul logo-ului Qatar Foundation.” Deci Barcelona are un sponsor pe tricou, chiar in acest moment.

Lasă un comentariu
Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement