GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Rusia, tara tuturor posibilitatilor: ramas fara combustibil, un pilot de motodeltaplan a aterizat la o benzinarie sa alimenteze | VIDEO

[ 6 ] 19 februarie 2013 |

Angajatii unei benzinarii din Rusia au avut parte de curand de un client mai putin obisnuit: un pilot de motodeltaplan! Acesta a aterizat la marginea soselei si, dupa ce  a rulat cu aparatul pana la pompa i-a facut plinul cu carburant si a decolat mai departe. In videoclipul aparut pe internet nu apare nici o secventa care sa dovedeasca faptul ca zburatorul a platit pentru carburantul bagat in rezervorul motodeltaplanului.

Voi ce parere aveti? Oare a platit sau nu?

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: People, Pilot Magazin TV, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (6)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Dan Popescu spune:

    in Russia mai intai de plateste si abia apoi se alimenteaza. Pompa nici nu functioneaza pana DUPA plata…Am alimentat de zeci de ori in Russia. Exceptie fac numai cateva pompe (foarte putine) din Moskova.

  2. Gogu Velisaru spune:

    Cunosc un caz cand un avion civil de pasageri a ateriza laTitu a luat combustibil si pest 10 minute a aterizat pe Bucuresti Baneasa.

  3. Călin Pîrlog via Facebook spune:

    Hm, la 0:16 filmul este editat, este o lipire acolo a doua secvente, nu este o filmare cursiva. Nu este, intr-adevar, o dovada ca a platit, insa nici ca nu a platit si, din moment ce omul pleaca linistit de la pompa, fara sa alerge si fara sa strige nimeni dupa el, atunci trag concluzia ca toate aspectele, inclusiv cel financiar, sunt in regula. :)

  4. Grecu Adrian spune:

    Gogulei din cite mai tin minte,a fost o cursa care a aterizat pe Alexeni

  5. Gogu Velisaru spune:

    A fost unul si la Titu

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement