GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Stiti care este cea mai norocoasa Forta Aeriana din lume? Cea a INDIEI! De ce? Pentru ca tocmai au primit 3 MIG-29 imbunatatite!

[ 1 ] 17 decembrie 2012 |

9 300x198 Stiti care este cea mai norocoasa Forta Aeriana din lume? Cea a INDIEI! De ce? Pentru ca tocmai au primit 3 MIG 29 imbunatatite!Cei de la Indian Air Force se pot lauda mai nou cu trei aeronave Mig-29 UPG proaspat modernizate de rusi, sub un contract  de 900 de milioane de $, ce presupune innoirea intregii flote alcatuita din 69 de astfel de supersonice rusesti.

 

Upgrade-ul include avionica noua si sisteme ce permit alimentarea in timpul zborului. Daca stam sa ne gandim ca in 2007, Rusia a oferit celor de la Hindustan Aeronautics Limited licenta pentru a fabrica motoarele pentru MIG-29, probabil ca, pe langa imbunatatirile mai sus mentionate, urmatoarele aeronave, modernizate de aceasta data in India, sub supravegherea reprezentantilor MIG, vor avea si motoare noi.

 

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Categorie:: Avioane, Pilot Magazin TV, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Gogu Velisaru spune:

    Autorul articolului mister Sebi confunda av. AN 24 care are aceleasi dimensiuni aproximativ cu MIG 29 deci nu puteau sa fie transporatacu AN 24 probabil cu AN 32 .Aviatia militara Romana a detinut avioane de lupta MIG 29 f. performante in acea perioada fiind primul av. de lupta cu ajutajele motoarelor mobile ajutind la luarea unor viraje f. stranse.Armata a modernizat MIG 21 cu o noua avionica un avion vechi de peste 15 -20 de ani iar MiG 29 un avion mut mai nou .Cu toate ca am lucrat in India aprox. 2 ani in aviatia civila nu prea am vazut acest tip de avion. Daca India detine un numar asa mare de avioane MIG 29 inamici lor traditional [Pachistanu]este in inferioritate militara.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement