GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

PARADA ALTERNATIVA | Petrece 1 decembrie aviatic pe Aerodromul Șirna

[ 9 ] 7 noiembrie 2012 |

download 648x1024  PARADA ALTERNATIVA | Petrece 1 decembrie aviatic pe Aerodromul Șirna

 Cu ocazia Zilei Nationale, Aerodromul Șirna dă drumul la zbor în cadrul unei tabere militare cu iz de sărbătoare. Nu vor lipsi zborurile demonstrative, parada militară, fanfara, fasolea la ceaun si vinul fiert.

Demersul aparține APPAUM si Pilot Magazin – prima revista online de aviatie generala din Romania, care au ales acest loc pentru că zona în care se află astăzi Aerodromul Șirna a fost folosită ca bază pentru avioanele care apărau rafinăriile din Ploiești, în timpul celui de-al doilea Război Mondial. Locul a fost redescoperit de Iancu Gheorghe, parașutist militar. Din 2007, izlazul de la marginea satului Tăriceni, comuna Șirna a fost integrat în turismul aerian al României. Activitățile cu pasionații de zbor constau în zbor de agrement, școală de zbor, evenimente de promovare a zborului.

Aerodromul se află la 40 de km de București, lângă DN1, la jumatatea drumului spre Ploiești. Urmărește aceste indicatii dacă te afli la volan venind dinspre București: se face stânga în Potigrafu către Gorgota, se merge pe drumul principal 11 km până la ieșirea din Poienarii Burchii, unde se face dreapta către Șirna.

Intrarea la acest eveniment este liberă, iar parada incepe de la ora 11. Dacă dorești să partici, dar nu ai mașină, poți folosi transportul public pus la dispoziție de organizatori cu plecare din Piața Presei, în dimineața zilei de 1 Decembrie. Pretul unui bilet dus-intors este de 20 de lei.

Pentru informații si inscrieri pe lista transportului public organizat, scrie-ne la adresa [email protected]. sau sunati la 0757.453.114.

Ne gasesti si pe Facebook la linkul urmator dedicat evenimentului: https://www.facebook.com/events/485771634796292/

 

 

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Avioane, Editorial, Evenimente



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (9)

Feed RSS pentru comentarii

  1. [...] multe informaţii pe Pilotmagazin.ro! Iti recomand sa citesti si:Boeing 787-8 United în imagini şi primul zb… Inaugurarea noului [...]

  2. [...] dispozitie de organizatori, cu plecare din Piata Presei Libere. Pentru mai multe detalii, accesati http://pilotmagazin.ro/2012/11/parada-alternativa-petrece-1-decembrie-aviatic-pe-aerodromul-sirna/ sau pagina de Facebook dedicata evenimentului: [...]

  3. Razvan spune:

    Ar trebui sa schimbati comunicarea pentru evenimentul de la Sirna. Aviatia militara VA PARTICIPA la parada de 1 decembrie 2012. ;) Astazi a fost prima repetie si aviatia a zburat.

  4. Sebi spune:

    Asa este. Dar evenimentul nostru este ceva alternativ

  5. Viorica spune:

    Ne spuneti si cum ajungem din Ploiesti?

  6. Razvan spune:

    Stiu Sebi. De aia o sa si vin la Sirna ;)

  7. Sebi spune:

    Se face dreapta in Potigrafu spre Gorgota, se merge pe drumul cu prioritate pana la iesirea din Poienarii Burchii apoi iar dreapta catre Sirna. Sau cu microbuzul din Ploiesti pana in Tariceni. Iar de acolo putin pe jos

  8. Razvan spune:

    Varianta 1 – Pe DN1 spre Bucuresti in intersectie de la Potigrafu, se face dreapta. Se traverseaza calea ferata la Crivina. Se trece de manastirea Pissiota. Se face la dreapta spre Tariceni. Aerodromul este la inceputul satului pe partea dreapta. Sunt indicatoare.

    Varianta 2 – De la Gara de Vest sau de la Kaufland – Podul Inalt se iese in centura Ploiestiului – directia Bucuresti. Se trece de rondul de la Strejnic. La urmatorul rond se urmeaza drumul 1A spre Buftea. La Cocorastii Colti se coteste la stanga pe 101A. Se urmeaza drumul pana in Comuna Sirna, sat Tariceni. Aerodromul este pe stanga la iesirea din Tariceni.

  9. [...] Parada alternativă de Ziua României – miting aviatic (1 decembrie). [...]

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement