GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Exemplar. Cum functioneaza sistemul de stat la chinezi | Un prototip de elicopter are deja comenzi

[ 0 ] 11 iulie 2012 |
AvicopterAC311 big 300x183 Exemplar. Cum functioneaza sistemul de stat la chinezi | Un prototip de elicopter are deja comenzi
foto: http://www.flyingmag.com

Aviocopter, o companie detinuta de statul chinez a primit saptamana trecuta certificarea pentru AC311, un elicopter utilitar „light”.

AC311 are un singur motor si este inspirat din constructia lui Eurocopter AS350. Pai trebuia sa fie inspirat de ceva, doar chinezii copiaza tot, nu?

Ce este de admirat insa este cat de productive sunt companiile de stat in aceasta tara: cum si-a primit ok-ul pentru a fi produs in serie, peste 60 de comenzi au fost facute pentru modelul in discutie.  Astfel, pana la finele lui 2012 vor fi facute, zic reprezentantii companiei Aviocopter, si primele livrari ale lui AC311.

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: Elicoptere, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement