GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Curse anulate in SUA

[ 0 ] 29 ianuarie 2012 |

Aproape 10.000 de curse aeriene au fost anulate si mii de pasageri au ramas blocati, dupa ce o furtuna de zapada a afectat o mare parte din nord-estul Statelor Unite, la sfarsitul saptamanii trecute, relateaza CNN.

Reprezentanti ai companiilor aeriene AirTran, American, Continental, Delta Air Lines, JetBlue, United, U.S. Airways, Spirit si Southwest au anuntat anularea in total a cel putin 9.726 de calatorii, din cauza vremii, incepand de sambata trecuta.

Dintre acestea, cel putin 1.335 de zboruri au fost anulate marti, in timp ce aeroporturi importante din intreaga regiune au inceput sa revina la normal.

“Cu toate anularile si intarzierile, vor fi necesare doua sau trei zile pana la normalizarea programului companiilor aeriene”, a spus Thomas Bosco, director general la Aeroportul LaGuardia din New York.

Marti seara, acest aeroport opera mult sub normalul de 70 de curse aeriene pe ora, a precizat el. Aeroportul John F. Kennedy, de langa New York, si Newark Liberty International, din nordul statului New Jersey, au fost deschise pentru sosiri si plecari luni dupa-amiaza, a declarat purtatoarea de cuvant a Autoritatii Portuare, Sara Joren.

Si transportul rutier a fost puternic perturbat in Statele Unite. Pana marti, politia a indepartat peste 1.000 de vehicule abandonate de pe sosele din statul New York.

Sursa: Mediafax

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Zboruri anulate
  2. Clovni în aeroportul din Frankfurt
  3. Un pilot a vărsat cafea pe echipamentul de comunicaţie
  4. A surprins un avion în eclipsa de soare din 4 ianuarie!

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: Avioane, Ultimele Stiri

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.