GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Cei de la Sikorsky au adunat 35 de companii producatoare de piese si accesorii de aviatie si construiesc ultimul lor elicopter: RAIDER

[ 0 ] 26 ianuarie 2012 |

Binecunoscutul producator de elicoptere Sikorsky a selectat 35 de companii sa se alature in ansamblarea a doua prototipuri S-97 RAIDER, concepute pentru armata SUA. Printre acestia se numara nume grele din industrie precum: General Electric, Lockheed Martin, BAE Systems, Eagle Aviation Technologies sau  Northrop Grumman.

RAIDER va beneficia in primul rand de un rotor special care ii va dubla viteza de croaziera fata de un elicopter standard. Rotorul bazat pe doua randuri de pale contrarotative a dat rezultate acum doi ani, cand un elicopter X2 a atins o viteza de 287 mile pe ora, de doua ori mai mult fata de cea a unui elicopter in mod normal.

Aparatul de zbor de sase persoane va fi dotat cu avionica de ultima generatie, si va putea fi echipat pentru diverse misiuni, atat de lupta cat si de recunoastere.


Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Premiera Mondiala in aviatie: A zburat primul elicopter electric!
  2. Orasul Arad are elicopter SMURD
  3. Un elicopter s-a prabusit in Noua Zeelanda incercand sa ridice un pom de Craciun | VIDEO
  4. Loopinguri si tonouri cu un elicopter CH-53A in anii ’68 | VIDEO
  5. Elicopter Westland Gazelle prabusit de curand in UK
  6. Bell Agusta 609 Tiltrotor – avionul elicopter
  7. Elicopterul…care este

Tag-uri: , , ,

Categorie:: Elicoptere, Pilot Magazin

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu
Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.