GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Cea mai infricosatoare pista inierbata | Video

[ 2 ] 20 august 2011 |

Aceasta se numeste Korupun Airstrip si este situata in partea vestica a Papua, Indonezia, iar locuitorii zonei apartin tribului “Kimyal”. Pista este inconjurata de varfuri muntoase de peste 10.000 ft. In mare parte acestia sunt fermieri. Primul contact cu lumea civilizata l-au avut in ’63, cand au fost vizitati de doi misionari. Desi o mare parte din membrii tribului traiesc in epoca de piatra, cei tineri sunt in pas cu tehnologia si invata medicina, drept si aviatie in cadrul facultatilor din Indonezia.
In videoclipul urmator veti putea vedea cat de dificila este o ateriare aici. Voi v-ati incumeta sa puneti rotile la ei?

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Pilot Magazin



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (2)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Ca la Aerodrom Floreni.No big deal.Dar aterizand pe Korupun risti sa fi mancat nu de autoritate ci chiar de localnici :)

  2. Dinutzu spune:

    Frumos, dar cu nimic mai infricosator decat aterizarile pe altiporturile din Franta, unde majoritatea sunt cu aterizare obligatorie = din cauza reliefului nu poti redecola in cazul unei aterizari ratate.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement