Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Publicitate

aventura 111x300 PublicitateHai să evadezi din monotonia zilnică!

Eşti directorul unei corporaţii de succes şi vrei sa iţi recompensezi angajaţii? Sau pur şi simplu vrei sa petreci o zi alături de familie la iarbă verde ? Te-ai plictisit de teatru, cinema, malluri sau alte locuri? Vrei sa ieşi din oras dar  nu la o distanţa foarte mare, să conduci pe drum mai mult decât te distrezi?

Acum ai această ocazie! Aerodromul Şirna, aflat în sensul de mers dinspre Bucureşti spre Ploiesti, pe DN1 s-a deschis publicului dornic de a incerca senzaţii noi, la iarba verde şi aer curat! Este suficient de îndepartat incât să simţi că ai ieşit din Bucureşti, dar destul de aproape incât să te intorci seara acasă.

Cum ajungi aici? Mergi pe DN1 până în comuna Potigrafu. In centrul ei virezi stânga, şi mergi pe drumul principal 12km până în comuna Poienarii Burchii. După ce ai trecut de ea, mergi spre Şirna( exista şi un indicator). După 1 km vei vedea la marginea drumului un indicator purtând titulatura de Aeroport Tariceni.

Noi vom fi acolo, iţi  vom ura Bine ai Venit şi oferi antidotul monotoniei!

Lasă un comentariu
Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement