GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Au incurcat convoiul de nunta cu un grup terorist. Atacul nimicitor al unei drone a omorat 13 oameni

[ 0 ] 15 decembrie 2013 |

Atacul a avut loc în Radda, un oraş cunoscut pentru faptul că e plin de militanţi Al Qaeda. După atac au apărut multe relatări contradictorii. S-a crezut iniţial că militanţi Al Qaeda erau inviltraţi în convoiul de nuntaşi. Investigaţiile ulterioare au arătat că era vorba doar despre civili.

Statele Unite desfăşoară un adevărat război cu drone împotriva Al Qaeda în Peninsula Arabă, văzută de Washington ca una dintre zonele cu activitate teroristă foarte intensă. Yemen este una dintre ţările care au pateneriat cu SUA de supraveghere cu drone a activităţii teroriste. Însă această formă de război a adus şi  victime civile care au stîrnit mînia localnicilor şi au înăsprit rapoartele asociaţiilor pentru drepturile omului.

Tag-uri: , , , ,

Categorie:: Ultimele StiriTe pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu
Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement