GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

“Vocea filmelor” si-a luat zborul. Irina Margareta Nistor a obtinut licenta de pilot U.L.M.

[ 0 ] 7 august 2013 |

Vocea ei a marcat decisiv anii ’80. Securitatea o tolera, copiii o adorau şi ceilalţi o ascultau cu veneraţie. De numele ei se leagă, indisolubil, perioada de aur a casetelor video VHS.DSC 0096 300x200 Vocea filmelor si a luat zborul. Irina Margareta Nistor a obtinut licenta de pilot U.L.M.

 Irina Margareta Nistor a povestit despre aviatie: “Imi place mult de tot sa zbor, din copilarie mi-a placut. Dar nu am putut sa-mi iau brevetul pentru ca sunt mioapa. Eu am dipotrii de -14 si nu m-au lasat. Acum, insa, nu mai am nici o probleme. De cativa ani pilotez frecvent, iar cel mai lung drum pe care l-am facut a fost pana la Sfantu Gheorghe”.

Impatimita a sporturilor, Irina Margareta Nistor a vrut sa incerce si parasutismul, insa s-a oprit tot din cauza problemelor cu ochii. In schimb, a cochetat si cu echitatia, insa ii este cam frica: “La parasutism am fost atentionata ca pot face dezlipirte de retina, deci nu am voie, iar la calarie, ma tem de accidente. Stii cum e, daca e sa cazi de pe cal , iti rupi gatul, iti rupi un picior, stai in ghips, te chinui. Asa, daca te prabusesti cu avionul stii ca nu mai scapi. E cea mai usoara moarte”, a mai spus “Voucea filmelor”.

Tag-uri: , , , ,

Categorie:: PeopleTe pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu
Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement