GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

S-au schimbat regulile privind ajutoarele de stat pentru aeroporturi in Europa | Vezi care sunt acestea

[ 0 ] 1 august 2013 |
Noile reguli, care ar putea fi introduse la inceputul anului 2014, au drept scop promovarea unui echilibru intre investitiile publice si cele private in aeroporturi, scriu cei de la manager.ro
Propunerile includ o perioada de tranzitie de zece ani in care aeroporturile ar trebui sa diminueze in mod treptat nivelul ajutoarelor de stat primite si sa sa fie stabilita o suma limita pe care guvernele o pot furniza, potrivit sursei citate.
In plus, sunt avute in vedere masuri mai dure in privinta acordarii de ajutoare de stat pentru deschiderea de noi rute de catre companiile low-cost.
Multe aeroporturi mici au aparut in Europa in contextul in care investitorii si autoritatile locale, incurajate de companii low-cost precum Ryanair, au incercat sa atraga mai multi turisti si sa obtina o cota din numarul in crestere al clientilor.
O mare parte dintre aceste aeroporturi nu sunt profitabile si sunt dependente de bani publici, iar acest aspect este interzis conform legislatiei europene.

Tag-uri: , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement