GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Ramanem fara cursele interne! TAROM renunta la un sfert din destinatiile romanesti | VEZI in ce orase nu vei mai putea merge cu avionul

[ 1 ] 23 august 2013 |

Conducerea Tarom va anula din aceasta iarna o treime din cursele interne. Zborurile nu mai sunt profitabile, spun sefii companiei de stat, scriu cei de la stirileprotv.ro.

Premierul, care ocupa in aceasta perioada si functia de ministru interimar al transporturilor, nu este insa de acord cu aceasta strategie. Cert este ca Tarom nu va mai ajunge la Sibiu, Suceava si Targu Mures, orase vizitate si de multi turisti straini.

In acest moment Tarom opereaza 9 curse interne. Toate leaga Bucurestiul de alte orase ale tarii. Din orarul de iarna vor disparea Sibiul, Targu Mures si Suceava. Va fi pastrata insa cursa Sibiu – Munchen si va fi introdusa ruta Cluj – Praga. Vor fi pastrate si zborurile din Iasi catre Bologna, Torino si Londra.

Daca Tarom va renunta la cursa spre Suceava, nu va mai fi niciun zbor direct catre Bucovina, una dintre cele mai importante destinatii turistice ale Romaniei, unde ne dorim sa atragem cat mai multi straini, care prefera transportul aerian.

Tarom spune ca zborurile spre Suceava au fost suspendate din cauza conditiilor proaste de operare a aeroportului pe timp de iarna.

Pretul este cel mai mare inamic al curselor interne. Un zbor dus intors Bucuresti – Sibiu costa 120 de euro si dureaza o ora. Drumul cu trenul sau cu masina dureaza de 4-5 ori mai mult, insa costa de 2-3 ori mai putin.

Decat sa cumpere 3 bilete de avion, multe familii prefera sa piarda o jumatate de zi pana la Suceava sau Targu Mures, mai ales ca drumul cu masina costa la fel indiferent de numarul de calatori.

Tag-uri: , , ,

Categorie:: Turism aerian, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Claudiu Pacearca spune:

    Sa nu uitam ce fel de ratati lucreaza printre angajatii aeroportului Suceava… Si ce fel de prieteni au… cum dracu o mai exista acel aeroport? :-)))

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement