GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Îmbarcă-te în “Avioane” cu Blue Air şi Forum Film România!

[ 0 ] 18 august 2013 |

Din înaltul cerului, Blue Air vă invită să intraţi în lumea plină de adrenalină a noii animaţii Disney – “Avioane”/”Planes”! Părinţii şi copiii sunt încurajaţi să voteze în luna august avionul preferat, în cadrul aplicaţiei de Facebook special concepută şi să intre în cursa către destinaţia pe care şi-o doresc, alături de întreaga familie! Votează zilnic avionul preferat şi vei avea mai multe şanse de câştig! În plus, fanii “Planes” pot afla toate detaliile despre noua animaţie şi despre haioasele personaje, din pagina de Facebook Blue Air, cât şi de pe pagina de  Facebook CineForum.

Animaţia are premiera în Romania pe data de 6 septembrie 2013, în format 3D şi 2D, şi îl are în centru pe Dusty, un avion mic, cu vise mari. Acesta işi doreşte să concureze în cea mai mare cursă aeriană din lume “Wings Around The Globe”, doar că frica sa de înălţimi îi stă în cale.  Pentru că dorinţa este mai puternică decât orice, Dusty reuşeşte să-şi găsescă un antrenor priceput, care să îl ajute să învingă – prin talent mai degrabă decât performanţe tehnice – alţi adversari mult mai bine dotaţi. Skipper, ursuzul dar talentatul antrenor, reuşeşte să scoată tot ce e mai bun din micuţul avion de stropit recolte cu frică de înălţime şi, în acelaşi timp, învaţă la rândul său câteva lecţii importante de viaţă.  Dacă va reuşi curajosul Dusty să învingă adversarii aerieni de temut şi ce lecţii de viaţă învaţă atât el, cât şi bătrânul Skipper, aflaţi urmărind filmul pe marile ecrane, începând cu data de 6 septembrie.

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: Publicitate, Ultimele StiriTe pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu
Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement