GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Cele mai ciudate obiecte pierdute ori uitate in avioanele de pasageri:

[ 1 ] 22 august 2013 |

Un studio realizat la nivel international, prin “gospodaria” mai multor companii aeriene, ne spune ce-si mai uita oamenii in avioanele de pasageri.

Cei de la Skyscanner au luat la intrebari peste 700 de insotitori de bord din 83 de tari, in incercarea de a intocmi o lista a celor mai ciudate si inedited “pierderi” ale pasagerilor companiilor aeriene. Rezultatul…uimeste, daca nu chiar socheaza auditoriul:

-         Rochie de mireasa

-         Lenjerie intima

-         Un papagal viu

-         Un soim

-         O broasca

-         Un picior de lemn

-         Un pantof

-         O punguta cu diamante

-         Un sac cu nisip

-         Catuse

-         Un bilet cu o cerere in casatorie

Alte lucruri trecute la pierderi, de data aceasta mai comune, sunt: telefoane (23% din insotitorii de bord intervievati au declarant ca au gasit de-a lungul carierei lor cel putin un telefon uitat la bord), pasapoarte (24% din insotitori au gasit cel putin un pasaport uitat in avion) si carti (21% din insotitorii de bord care au participat la sondaj au descoperit cel putin o carte la finalul cursei).

Tag-uri: ,

Categorie:: People, Pilot Magazin, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Ana Maria Mitache spune:

    este interesant pe ce ruta s-au inregistrat pierderi de diamante, soimi si papagali. In mod sigur in zona oceanelor, a pirateriei. :)

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement