GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Doi zburatori romani ne vor reprezenta zilele acestea la World Games!

[ 0 ] 30 iulie 2013 |

Cornelia Mihai si George Cotet, sportivul român care a ajuns cel mai sus în clasamentul FAI (Locul 7 mondial), vor reprezenta zilele acestea Romania la World Games, evenimentul sportiv cel mai important după Jocurile Olimpice,  ce se desfasoara  tot sub patronajul Comitetului Olimpic International.155981 389265691152576 393712087 n 300x300 Doi zburatori romani ne vor reprezenta zilele acestea la World Games!

In timp ce Cornelia Mihai va concura la proba de precizia aterizarii cu parasuta, George Cotet va incerca acelasi lucru, insa cu parapanta, proba introdusa chiar anul acesta in cadrul competitiei.

Trebuie mentionat faptul ca pe langa George Cotet, la World Games a mai fost invitata o parapantista, Mihaela Cotet, insa, din cauza lipsei fondurilor doar unul a putut sa plece in Columbia, locul unde se desfasoara evenimentul.

Sa le uram succes sportivilor!

wg george cotet Doi zburatori romani ne vor reprezenta zilele acestea la World Games!

Tag-uri: , , , ,

Categorie:: Aventură, Concurs, People, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement