GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Wizz Air lanseaza zboruri din Chisinau

[ 0 ] 14 iunie 2013 |

Wizz Air in Craiova 300x219 Wizz Air lanseaza zboruri din Chisinau Wizz Air a anunţat ieri două noi zboruri din Chişinău, capitala Moldovei, spre Roma şi Veneţia, începând cu 24 septembrie. Ambele rute vor fi operate iniţial de două ori pe săptămâna şi reprezintă primele zboruri low fare din Moldova. Tarifele la bilete pe aceste zboruri vor porni de la 20 de Euro.

Traficul aerian moldovenesc a avut o creştere constantă şi va beneficia de tarifele accesibile pentru a atrage şi mai mulţi pasageri. Moldova are relaţii comerciale principale cu Europa de Vest unde mulţi moldoveni şi lucrează. Turiştii, oamenii de afaceri şi Diaspora Moldovenească vor aprecia accesul la servicii aeriene accesibile între Moldova şi Europa de Vest

Gyorgy Abran, Director Comercial Wizz Air a declarat astăzi în Bruxelles:

Wizz Air este încântată să ureze bun venit Moldovei în lista ţărilor care beneficiază de tarifele noastre încredibile. Acordul European Open Skies are ca efect competiţia prietenoasă şi salutăm alăturarea Moldovei la spaţiul aerian comun, ceea ce va conduce la o creştere a numărului de pasageri şi de turişti. Wizz Air se angajează să ofere servicii low fare moldovenilor şi celor care îi vizitează şi estimăm să transportăm peste 60.000 de pasageri pe cele două rute din Chişinău spre Italia. Turiştii, familiile, companiile salută acest anunţ şi vor contribui la crearea locurilor de muncă şi la creşterea turismului în Moldova”.   

În cadrul unei vizite la Bruxelles, Primul Ministru al Republicii Moldova, Dl. Iurie Leancă a declarat: “Anul trecut în luna iunie Moldova şi Uniunea Europeană au semnat acordul de acces la spaţiul aerian comun. Astăzi marcăm un moment simbolic în Bruxelles, Wizz Air, una dintre cele mai mari companii low-cost din Europa a anunţat deschiderea primelor două zboruri din Chişinău spre Roma şi Veneţia. Cu siguranţă este o veste foarte bună pentru comunitatea noastră care locuieşte în Italia. Felicităm Wizz Air pentru acest pas important şi sperăm să întâmpinăm şi alte noi rute din Chişinău. Sper că următoarea să fie Bruxelles”. 

Tag-uri: , , ,

Categorie:: Timp liber, Turism aerian, Ultimele StiriTe pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu
Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement