GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Vrei sa iti iei bilete de avion? Asteapta weekendul, caci Blue Air iti ofera o reducere de 15% la fiecare sfarsit de saptamana!

[ 2 ] 2 iunie 2013 |

blue air 300x200 Vrei sa iti iei bilete de avion? Asteapta weekendul, caci Blue Air iti ofera o reducere de 15% la fiecare sfarsit de saptamana!Blue Air lanseaza programul SMART WEEKEND. Astfel, in fiecare zi de vineri a saptamanii, Blue Air va avea oferte speciale pentru destinatiile cele mai iubite de pasageri.

Weekend-ul acesta Blue Air aduce Europa mai aproape cu 14,99% reducere la toate biletele de avion cumparate in perioada 31 mai si 2 iunie, pentru fiecare* zbor din/catre Larnaca, Paris si Roma.

Oare unde vom putea zbura mai ieftin saptamana viitoare?

Cu Blue Air este mai simplu sa iti faci planuri de vacanta. Accesand www.blueairweb.com poti organiza sejurul pana la cele mai mici detalii, de la idei de vacanta, pana la inchirieri auto si solutii de cazare, la preturi foarte accesibile.

 

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Turism aerian



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (2)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Cristi Cristian via Facebook spune:

    low cost-low level passenger

  2. Publicitate fara rusine.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement