GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Campanie inedita de promovare a Romaniei la bordul aeronavelor Blue Air

[ 2 ] 23 iunie 2013 |

1011843 622907277719889 1750311129 n 300x121 Campanie inedita de promovare a Romaniei la bordul aeronavelor Blue AirLuni, 24 iunie, imediat dupa Noaptea Sanzienelor, toate insotitoarele de bord ale companiei Blue Air vor intampina pasagerii care calatoresc spre Paris, Malaga, Londra, Madrid, Milano, Bologna, Larnaca, Bruxelles, Barcelona, Roma, Valencia si Torino, imbracate in IE.

Compania romaneasca de transport aerian Blue Air doreste pe aceasta cale sa promoveze, in Europa, unul dintre simbolurile noastre nationale si isi indeamna calatorii sa se alature campaniei de sustinere a RomanIEI. Pasagerii care vor zbura cu Blue Air in aceasta zi, din si spre Bucuresti si Bacau, primesc un cadou din partea companiei, daca vin la bordul aeronavelor imbracati in IE romaneasca, din toate zonele, in stil traditional, artizanal sau stilizat.

 Toti romanii care vor sarbatori in aceasta zi, imbracandu-se in IE, ne pot trimite fotografii surprinse la bordul aeronavelor, pe adresa [email protected] sau direct pe pagina de Facebook Blue Air.

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Categorie:: People, Timp liber, Turism aerian, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (2)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Gogu Velisaru spune:

    O idee f. buna, iia este un costum f. bun si putin stilizata ar putea devenii costumul standard al insotitorilor de bord ptr fete iar ptr baieti tot costum national:itari, opinci camasa see you motive nationale, etc.Urez succes in aceasta idee companiei BLUE AIR.

  2. un plus valoare de last minut

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement