GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Air France KLM: Noi destinatii si Wi-Fi la bord

[ 0 ] 6 iunie 2013 |

Cea mai nou-introdusa destinatie din America Latina pe lista destinatiilor de zbor Air France este Montevideo, Uruguay, cu 5 zboruri saptamanale din Paris – Charles de Gaulle, operate din aprilie 2013.

Lider in America de Sud, Air France KLM opereaza peste 125 de zboruri saptamanale, iar din vara aceasta, deserveste 16 destinatii: Caracas, Bogota, Quito, Guayaquil, Lima, Panama City, Paramaribo, Aruba, Bonaire, Curaçao, Cayenne, Santiago, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Buenos Aires si Montevideo.

In ce ce priveste China, Air France opereaza 93 de zboruri saptamanale, cu plecare de pe Charles de Gaulle (Paris) si de pe Schiphol (Amsterdam) catre 9 destinatii: Beijing, Shanghai, Hong Kong, Guangzhou, Chengdu, Hangzhou, Wuhan, Xiamen si Taipei.

Din vara anului 2014, Air France urmareste sa mareasca numarul zborurilor catre Tokyo, introducand un nou zbor saptamanal operat cu aeronava si cu echipaj proprii catre aeroportul Haneda.

In aprilie 2013, Air France a inaugurat 3 zboruri saptamanale cu destinatia Kuala Lumpur, Malaezia, acestea adaugandu-se celor 14 zboruri saptamanale operate de KLM spre aceasta destinatie.

964425 10151423365860773 672998824 o 300x200 Air France KLM: Noi destinatii si Wi Fi la bordInternet wireless la bordul avioanelor

Incepand cu data de 29 mai 2013, Air France si KLM au introdus un program pilot prin care ofera posibilitatea pasagerilor sai de a se conecta la Internet in timpul zborului. Doua aeronave Boeing 777-300 au fost dotate cu echipamente electronice Panasonic Avionics pentru a asigura conexiunea Wi-Fi pe durata curselor lungi.

Primul zbor care a asigurat serviciul wireless a fost operat de catre KLM, avand destinatia Panama, urmand ca de pe 30 mai sa fie introduse si alte rute, catre: Bangkok, Sao Paolo, Osaka, Kuala Lumpur, Jakarta, Lima, Panama, Singapore, Manila, Quito.

Odata ce aeronava va atinge altitudinea de 6.000 m, pasagerii vor avea acces la un portal special creat. Acestia pot opta fie pentru un serviciu gratuit, prin care vor obtine informatii legate de destinatii, vreme, site-ul KLM sau cumparaturi la bordul avionului, fie pentru un serviciu platit de Wi-Fi, valabil o ora sau intreaga durata a zborului.

Programul pilot va dura 9 luni, dupa care se va lua o decizie definitiva in aceasta directie.

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: Turism aerian, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement