GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Primul zbor direct Bucureşti – Geneva a decolat pe 20 mai, cu 157 de pasageri

[ 0 ] 22 mai 2013 |

wizzair 300x225 Primul zbor direct Bucureşti – Geneva a decolat pe 20 mai, cu 157 de pasageri Cei de la Wizz au inaugurat de curand primul zbor direct din Bucureşti spre Geneva (Elveţia), cu 157 de pasageri la bord. Noua rută va fi operată iniţial de două ori pe săptămână, lunea şi vinerea.

Biletele pentru zborurile Wizz Air catre noua rută spre Geneva pot fi rezervate pe wizzair.com cu tarife pornind de la 142 RON*.

Suntem foarte încântaţi să fim cei care leagă direct Bucureştiul de una dintre cele mai importante destinaţii de business din Europa, Geneva. Şi cei care sunt în căutarea unei destinaţii de vacanţă vor fi mulţumiţi de noua destinaţie de pe harta Wizz Air, întrucât Geneva are foarte multe de oferit celor care caută un oraş verde şi prietenos cu mediul înconjurător. Ne sfătuim pasagerii să-şi rezerve rapid biletele pe wizzair.com şi să se bucure de o experienţă extraordinară de călătorie la cele mai accesibile preţuri”, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

În această săptămână Wizz Air va începe operaţiunile şi spre Oslo şi Alghero (Sardinia). Ambele zboruri vor fi operate de două ori pe săptămână, miercurea şi duminica. Zborul spre Oslo reprezintă o premieră naţională, întrucât reprezintă primul zbor low-cost direct între România şi Norvegia.

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele StiriTe pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu
Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement