GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Flota de la Bucuresti a Wizz Air creste cu o aeronava

[ 0 ] 9 mai 2013 |

wizz sharklet 300x272 Flota de la Bucuresti a Wizz Air creste cu o aeronavaNoua aeronava va începe operaţiunile pe 4 iulie şi va fi prima aeronavă alocată bazelor din România echipată cu sistemul pentru vârful aripilor, Sharklet, de economisire a combustibilului. Investiţia în noile echipamente şi crearea locurilor de muncă calificată subliniază angajamentul Wizz Air pentru piaţa din România şi din Bucureşti şi pregăteşte compania pentru potenţialele schimbări din piaţă, având în vedere dinamica competitivă din România. Cea de-a şaptea aeronavă Wizz Air din Bucureşti va opera 19 zboruri săptămânale suplimentare pe rutele deja existente şi va asigura consumatorii români şi turiştii că vor avea  întotdeauna acces la conexiuni aeriene accesibile. Cu 12 aeronave alocate celor 4 baze româneşti, Wizz Air estimează să transporte peste 3.3 miliaone de pasageri în acest an, din care peste 1.8 milioane dintre aceştia fiind transportaţi doar de la aeroportul din Bucureşti.

György Abrán, Chief Commercial Officer la Wizz Air, a declarat: “Sunt încântat să anunţ această investiţie semnficativă în flota şi în creşterea locurilor de muncă de la baza noastră din Bucureşti. Prin alocarea unei noi aeronave Airbus A320 în Bucureşti, ne sporim angajamentul pentru piaţa din România, vom crea mai multe locuri de muncă şi vom  transporta în plus 300.000 se pasageri în primul an. Este un an an plin de veşti bune pentru cei care doresc să rezerve la tarife accesibile de încredere: Wizz Air a introdus noi rute din Bucureşti către Alghero, Geneva, Girona, Oslo, Tel Aviv şi Dubai şi acum creştem numărul de zboruri pe rutele deja existente. Wizz Air a reacţionat întotdeauna prompt la oportunităţile de creştere pe pieţele cheie şi ne vom asigura că România continuă să se bucure de legături aeriene excelente cu restul Europei. Ne sfătuim pasagerii din România să-şi rezerve vacanţa de vară la tarife accesibile pe wizzair.com”.  

 

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: Timp liber, Turism aerian, Ultimele StiriTe pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu
Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement