GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Pilot Magazin a plecat in vacanta! Nu scapati insa de noi! Timp de o saptamana va vom arata cum este aviatia in…Italia!

[ 3 ] 25 aprilie 2013 |

La ora la care apare aceasta postare ma aflu intr-o aeronava a celor de la Blue Air, carora tin sa le multumesc pentru biletele puse la dispozitie, in urcare catre inaltimea de croaziera, la o viteza de peste 800 de km/h, in directia Venetia – Marc’O Polo.

Ce caut aici? In primul rand voi avea privilegiul de a vedea cum se construiesc aeronavele celor de la Alpi Aviation. Pe langa asta, voi face cunostinta, in zbor, cu noul lor avion, despre care momentan nu vreau sa va spun mai multeyahoo smiley Pilot Magazin a plecat in vacanta! Nu scapati insa de noi! Timp de o saptamana va vom arata cum este aviatia in...Italia!. Timp de o saptamana ma voi plimba prin “cizma” si voi incerca sa vad cat mai multe aspecte din aviatia italieneasca. Bine, o sa mai vad si alte lucruri pe care fiti siguri ca vi le voi impartasi si voua!

Toate momentele cheie ale vacantei vor fi surprinse cu un Nikon D7000 oferit de catre cei de la F64.

“Vinovatul” principal, cel care mi-a dat shut-down o saptamana de la activitatile din Romania, caruia tin sa ii multumesc in mod deosebit ca ma va suporta in aceasta perioada, este nimeni altul decat Manuel Onea, despre care am scris acum ceva vreme, in editia tiparita a Pilot Magazin.

Ce pot sa zic in incheiere decat…ramaneti pe frecventa!

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Aventură, Editorial, People, Timp liber, Turism aerian



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement