GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Noua investitori vor sa “puna mana” pe Blue Air

[ 0 ] 25 aprilie 2013 |

În urma anunțului făcut în data de 11 aprilie 2013 privind scoaterea la vânzare a companiei Blue Air,  până la data limită de 20 aprilie 2013, au fbilete de avion ieftine blue air 7 300x200 Noua investitori vor sa puna mana pe Blue Airost depuse un număr de 9 oferte/scrisori de intenție cele mai multe provenind din afara țării. Este vorba despre companii din Belgia, Italia, România, Elveția, Grecia, dar și din Emiratele Arabe Unite sau alte țări din Asia.

„Suntem bucuroși că un brand 100% românesc a stârnit un astfel de interes în rândul unor investitori de marcă din domeniu. Este o dovadă clară a recunoașterii valorilor din această companie. Le mulțumim în primul rând românilor care au avut și au încredere în noi, iar de 8 ani încoace zboară zi de zi cu Blue Air. În acest moment, toate eforturile noastre sunt concentrate pentru aplicarea celor mai eficiente soluții pentru pasagerii Blue Air”, a declarat Adrian Ionașcu, directorul general adjunct Blue Air și membru în Consiliul de Administrație al companiei.

Reprezentantii companiei doresc sa le mentioneze pasagerilor  că decizia de vânzare a companiei nu influențează în niciun fel zborurile efectuate sau programate. Orarul de zbor rămâne neschimbat, iar zborurile se efectuează normal, conform acestuia. De asemenea, biletele de avion achiziționate până acum sau care vor fi achiziționate în viitor sunt și vor rămâne valabile. Identificarea unui investitor are drept scop consolidarea poziției Blue Air pe piața de transport aerian, atât din România, cât și din statele europene unde sunt operate zboruri.

 

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement