GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Lume lume…Se apropie Primul Targ de Aviatie Romaneasca!

[ 0 ] 9 aprilie 2013 |

Primul targ de aviatie din Romania va reuni, in incinta Aeroportului Baneasa, tot ce inseamna aviatie romaneasca. Intrarea pentru public va fi libera, vor exista si demonstratii aeriene, insa principalul tel al evenimentului il constituie punerea fata-in-fata a publicului larg cu reprezentantii companiilor din aviatie.

targul de aviatie baneasa Lume lume...Se apropie Primul Targ de Aviatie Romaneasca!
In data de 20, veti avea ocazia sa il cunoasteti pe dl. Dr. Charles Pellerin, din partea NASA, constructorul telescopului Hubble si persoana care a dezvoltat si implementat sistemul de management actual al NASA, invitat care nu ar fi venit fara sprijinul Agentiei Romane Spatiale (ROSA).

In ambele zile va exista si program de zboruri de acrobatie cu Hawks of Romania dar si diverse tipuri de aeronave usoare si ultrausoare.

Fie ca va comercializa zboruri de agrement, servicii de instruire in aviatie (piloti, stewardese, ingineri, mecanici), machete si jucarii, consumabile, parasute, costume, ochelari, ceasuri, bilete la zboruri comerciale, servicii de consultanta, de mentenanta, constructii aeronautice civile sau doar isi va prezenta gama de servicii si activitatea proprie, fiecare companie va avea ocazia sa interactioneze direct cu publicul larg.

Asa ca lume, hai la targ!

ATENTIE:

Locurile de parcare sunt limitate! Va rugam, ca in masura in care este posibil, sa folositi mijloacele de transport in comun!

Statia Aeroport Baneasa:

Linii autobuz: 131, 148, 149, 301, 304, 335, 449, 780 – express, 783 – express (statia din fata aeroportului) si 205, 112, 261 (statia de la intersectie).

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Categorie:: Aventură, Avioane, People, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement