GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

TAROM va putea fi o companie regională dacă managementul privat va avea rezultat

[ 0 ] 26 martie 2013 |

‘România azi este singura ţară stabilă din regiune. Sunt probleme în Bulgaria, cu un guvern interimar, în Republica Moldova, cu alt guvern interimar. Ungaria are probleme economice, la fel Grecia şi Cipru. România are o economie fragilă, dar stabilă, iar TAROM va putea fi o companie regională dacă managementul privat va avea rezultate’, a spus premierul Victor Ponta, la Antena 3.

‘Atenţie mare, România este una din puţinele ţări care ar o companie proprie. De ce spun că TAROM este un experiment care îmi doresc să aibă succes, are un management privat, are un director belgian şi unul de operaţiuni care este olandez. Important e că are management privat şi are sprijinul statului român. TAROM poate fi o companie regională, ca şi România un hub regional’, a adaugat Ponta.

Compania Aeriană TAROM îşi propune intrarea pe profit din anul 2015, când estimează un rezultat pozitiv de 92 milioane lei (cca 20,824 milioane euro la cursul zilei), precum şi reducerea cu 10% a personalului până la sfârşitul acestui an, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele executiv al companiei, Christian Heinzmann.

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: Ultimele StiriTe pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu
Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement