GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Se poate si la case mai mari: De ce nu pot germanii să stingă lumina la aeroportul din Berlin, aflat încă în construcţie

[ 0 ] 6 martie 2013 |

 

aeroport 300x199 Se poate si la case mai mari: De ce nu pot germanii să stingă lumina la aeroportul din Berlin, aflat încă în construcţieProiecte abandonate, lucrari facute in bataie de joc. Pana acum credeam ca doar la noi e posibil asa ceva, insa, surprinzator, se poate si la case mai mari! Constructorii Aeroportului Internaţional din Berlin, a cărui dare în folosinţă este amânată încă din 2011 din cauza întârzierilor şi dificultăţilor tehnice, se confruntă cu o nouă problemă, pentru că nu pot stinge lumina la aeroport, care stă aprinsă zi şi noapte!

Are legătură cu faptul că nu am progresat suficient cu sistemul de iluminat astfel încât să-l putem controla”, a declarat directorul tehnic al aeroportului, Horst Amann, citat de publicaţia germană Der Spiegel.

Defecţiunea cauzează costuri de 4.000 de lire sterline (circa 4.600 de euro) pe zi, potrivit Daily Mail.

  Aceasta nu este singura problemă tehnică a aeroportului. Ulterior, au fost descoperite numeroase deficienţe de construcţie, erori tehnice şi de design. În plus, clădirea aeroportului ar putea fi prea mică.

“În prezent nu există o dată oficială pentru deschidere”, a declarat Amann, însă un termen urmează să fie stabilit până la sfârşitul anului.

 

Incoming search terms:

Alte articole care s-ar putea sa-ți placă

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele StiriTe pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu
Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement