GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Cine a zis ca aviatia este exclusivista si scumpa? Noi iti oferim sansa sa ai propriul tau avion cu doar 3.000 de lei. Adica treizeci de milioane de lei vechi

[ 3 ] 12 martie 2013 |

Cam atat a costat si scuterul meu cand era nou! Cine s-ar gandi ca la pret de scuter, poate avea propriul sau avion? Solutia este simpla: planesharing!

Cautam asadar inca  5 persoane care doresc sa achizitioneze acest avion in comun.

SAM 1398 500x375 Cine a zis ca aviatia este exclusivista si scumpa? Noi iti oferim sansa sa ai propriul tau avion cu doar 3.000 de lei. Adica treizeci de milioane de lei vechi

“Eu zbor de 9 ani si am avioanele mele si va pot spune ca nu ai timp sa stai zilnic in aer. Poti linistit exploata un avion impreuna cu altii. In plus criza ne a  invatat sa dezvoltam afaceri in retea si shareuim bunurile noastra cu alti coproprietari”, marturiseste proprietarul.

Avantajul detinerii unui aparat in in comun consta in scaderea cheltuielilor de intretinere si hangarare per proprietar.Costul lunar de hangarare este pina in 100 de euro. Cu cat vot fi mai multi coproprietari cu atat costul de achizitie si de intretinere va fi mai mic. Si este si mai multa distractie cand se zboara in grup.

Cautam  inca 5 persoane din Bucuresti sau Ploiesti ori din zona Vatra Dornei. Toti din aceeasi locatie. Avem posibilitatea de a oferi hangarare la: Aerodrom Sirna (10 km de Ploiesti si 30 km de Bucuresti) , sau Aerodrom Floreni (8 km de Vatra Dornei).

Despre aparat: este un aparat cu un singur loc, folosit. Aeroplanul este o constructie italiana , proiectat  sa aiba caracteristicile unui motoplanor. Aparatul este ideal pentru zboruri de agrement si pentru acumularea de ore de zbor pentru experienta de dupa obtinerea licentei. Motorul este Rotax-447 , consuma cca. 10…12 litri/ora de benzina auto in amestec de 50:1  ulei pentru motoarele in doi timpi.

Acum avionul este in hangarul de la Aerodrom Floreni. Avionul este inmatriculat in Ungaria. Se poate zbura si cu inmatricularea maghiara sau se poate reinscrie in registrul roman.

Daca sunteti interesati, asteptam sa ne trimiteti un email la [email protected].

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Avioane, People, Publicitate, Raid, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (3)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Alexandru Bulai via Facebook spune:

    Happiness, only real when it’s shared! Daca era de doua locuri, as fi dat si mai mult! Nu exista vreo oferta? Planecheck?

  2. Putem face o oferta si pentru avioane de doua locuri, daca esti interesat!

  3. bebe spune:

    frate de ce 5 ?daca cad eu ca boul ca vor face colegi? ofer 2000 euro pe el si imi va apartine oricum nu am licenta sau altceva de genul vreau un act sa dovedesc ca nui furat si ma voi da cu el precum cu sania in copilarie ofrta serioasa 0765020896

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement