GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Boeing: Concedierile nu au legatura cu bateriile

[ 0 ] 6 martie 2013 |

In ultima vreme au inceput sa circule zvonuri cum ca la Boeing au inceput sa aiba loc o serie de concedieri, cauza lor fiind controversatele baterii.

787Grounded 226x300 Boeing: Concedierile nu au legatura cu bateriile

Pe seama celui mai nou Boeing inca se fac glume din cauza controverselor carora le-a dat nastere.

Reprezentantii Boeing au declarat ca taierile de personal la fabrica din Carolina de Sud au inceput inainte sa aiba probleme cu bateriile de la aeronavele 787 Dreamliner.

Chiar daca concedierile vor continua pe parcursul intregului an, purtatorul de cuvant al companiei nu a specificat cati angajati vor fi dati afara. In prezent, Boeing are peste 6.000 de angajati la fabrica din orasul North Charleston din Carolina de Sud.

Compania are in plan inca de anul trecut sa reduca anumite cheltuieli, asa ca nu intentioneaza sa inlocuiasca angajatii care se pensioneaza, demisioneaza sau sunt promovati.

Boeing inca se mai confrunta cu problema bateriilor, aparuta in ianuarie cand un incendiu a izbucnit la bordul unui 787 al Japan Airlines, iar o alta aeronava a aterizat de urgenta in Japonia. Din aceasta cauza, Boeing a anuntat, marti, ca nu poate fi dezvoltata versiunea 787-10, un model cu mai multe locuri pentru pasageri si care va consuma mai putin combustibil.

Tot marti, operatorul britanic Thompson Airways a anuntat ca nu va introduce aeronavele Boeing 787 din luna mai, asa cum stabilise initial. Compania britanica isi va transporta pasagerii, in mai si iunie, cu propriile avioane, Thompson Airways 767.

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Marinela OPREA. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement