GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Taxi din aeroport | Cum sa evitati sa fiti jupuiti de bani in calatoriile voastre

[ 0 ] 17 februarie 2013 |

 

Cu toate ca nu toti soferii de taxi ii jupoaie de bani pe turisti, o astfel de intamplare v-ar putea distruge relaxarea si vacanta inca de la inceput. Ne-am gandit sa subliniem cateva lucruri care v-ar putea ajuta sa evitati compromiterea concediului.

  • Aflati cat platesc localnicii

Exista internet, Google, puteti da cu usurinta un search pentru a afla care sunt preturile pentru o calatorie normala cu taxiul, de la aeroport la hotelul unde sunteti cazati. Desigur, puteti afla acest lucru si din aeroport, de la ghiseele de informatii.

  • Intrebati cat ar costa si stabiliti un pret

…inainte de a sari in taxi. Desi au taxatoare, sau ar trebui sa aiba, acestea pot fi uneori manipulate. De aceea este bine sa stabiliti si un pret estimativ pentru calatoria voastra.

Daca ajungeti in Oslo, trebuie sa stiti ca de la Aeroportul Gardermoen pana in oras, exista trasee cu preturi fixe si nu se folosesc taxatoare

  • Verificati daca nu cumva sunt costuri ascunse

Unii soferi de taxi adauga un pret suplimentar pentru bagaje, la finalul calatoriei, chiar daca atunci cand v-ati urcat in taxi ati stabilit altceva. Au existat cazuri cand taximetristii au cerut bani in plus pentru fiecare pasager!

  • Analizati oferta inainte de a lua o decizie

Nu va urcati in primul taxi. Intrebati mai multi soferi despre tarife, analizati masina cu care veti calatori. Realitatea este ca platiti un serviciu pentru care aveti de unde alege, oferta este variata.

  • Impartiti calatoria cu altcineva

Daca reusiti sa va imprieteniti cu un localnic in timpul zborului, rugati-l sa va aranjeze cursa cu taxiul. In acest fel, puteti evita sa fiti pacaliti.

Desigur, nu toate aceste puncte sunt valabile. Depinde de situatie. Speram insa ca v-am dat cateva idei care va pot face viitoarele vacante mai frumoase.

 

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: Alte articole in afara aviatiei, Editorial



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement