GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Paravion lanseaza conceptul de „smart travel”, cu ajutorul telefonului mobil

[ 0 ] 14 februarie 2013 |

Paravion este prima agentie de servicii turistice online din Romania care se adapteaza tendintelor globale de mobilitate si dezvoltare tehnologica si lanseaza primul serviciu de notificare prin SMS, prin intermediul caruia utilizatorii pot accesa in timp real toate informatiile necesare unei calatorii.

Astfel, prin intermediul noului serviciu, Paravion lanseaza conceptul de „smart travel”, cu ajutorul caruia utilizatorii pot opta prin abonament sa isi optimizeze experienta de calatorie, primind direct pe telefonul mobil informatii precum prognozele meteo ale destinatiei de calatorie, codul rezervarii online sau actualizari in timp real privind eventualele modificari la orarul zborului rezervat.

Principalul beneficiu al acestui serviciu este acela ca transforma experienta unei calatorii, de multe ori consumatoare de timp si de resurse, intr-una a unei vacante inteligente: ai facut rezervarile online pe Paravion dupa care primesti intr-un singur SMS un link personalizat cu toate informatiile de care ai nevoie sau de care s-ar putea sa ai nevoie pe parcursul calatoriei.

 

 

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: Alte articole in afara aviatiei, Timp liber, Turism aerian



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement