GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Promotie inedita? Sau revoltatoare? Air France ofera reduceri pasagerilor care calatoresc fara bagaje

[ 1 ] 15 ianuarie 2013 |

 

airfrance 300x175 Promotie inedita? Sau revoltatoare? Air France ofera reduceri pasagerilor care calatoresc fara bagajeIncercand sa faca concurenta companiilor low-cost, cei de la Air France vor da startul unei promotii interesante din data de 6 Februarie.

Astfel, pasagerii care calatoresc fara bagaje pe cateva destinatii europene, pentru inceput Marsilia, Toulouse si Paris vor plati sume incepand cu 49 de Euro, cu tot cu taxe, pentru un zbor.

Singurul dezavantaj al unei astfel de calatorii este faptul ca pasagerii nu vor putea sa isi aleaga locul in avion si nu vor castiga puncte de fidelitate. Asta declară reprezentanții companiei aeriene. În realitate, câți dintre voi călătoriți sau puteți călători fără bagaj?

Compania franceza a anuntat de asemenea ca dupa o perioada de testare pe aceste rute, promotia se va extinde pe alte 58 de destinatii, multe dintre ele europene.

Voi cum comentati ideea celor de la Air France?

 

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Delia spune:

    Fara bagaj e cam… imposibil, dar iata un pont cum sa iti faci bagajele mult mai repede si mai usor :) http://www.travelstuff.ro/www-travelstuff-ro/eshop/3-1-Seturi-de-C-l-torie

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement