GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Un fabricant de jucarii din Japonia construieste o jucarie pentru oameni mari: elicopterul personal!

[ 0 ] 6 decembrie 2012 |

O companie japoneza cu vasta experienta  in producerea de elicoptere radio-comandate s-a decis sa treaca la etapa urmatoare, si anume construirea unui aparat de zbor personal, capabil sa ridice un om de la sol. Elicopterul este electric si va fi gata pentru primul zbor anul viitor.

Astfel de aparate de zbor au fascinat omenirea si pasionatii zborului zeci de ani. Chiar si in Romania, Justin Capra a construit un astfel de elicopter “personal”, acesta putand fi vazut acum la Muzeul Aviatiei.

Varianta japoneza a masinariei de zbor este o replica a jucariilor produse de aceeasi companie. Elicopterul poate zbura pana la 30 de minute la viteze de aproape 100 km/h. HX-1, cum este numit va costa, de indata ce va fi gata circa 375 de mii de dolari, un pret corect pentru bogatasii cu chef de”joaca”.

Incoming search terms:

Alte articole care s-ar putea sa-ți placă

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: Avioane, Elicoptere, Ultimele StiriTe pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu
Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement