GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Mos Craciun le ofera pasagerilor sai locuri gratis la Extra LegRoom! | Vezi ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a primi cadoul Mosului

[ 0 ] 13 decembrie 2012 |

Wizz Air invită astăzi toţi pasagerii de pe cele 250 de rute Wizz Air din Europa să se costumeze în Moş Crăciun pe viitoarele zboruri Wizz Air pentru a se bucura în perioada 14 – 20 decembrie 2012 de acces gratuit pe locurile extra legroom (confort sporit la picioare). Locurile Wizz XXLong extra legroom (confort sporit la picioare) sunt populare în rândul pasagerilor înalţi şi care pun preţ pe confort, serviciul opţional putând fi achiziţionat  pentru doar 8€ pe wizzair.com. Pentru a sărbători sezonul vesel de iarnă, compania a eliberat aceste locuri extra legroom şi îl invită pe Moş Crăciun – pe cei costumaţi asemeni lui – să călătorească cu stil.

„Era şi timpul ca cineva să-i ofere lui Moş Crăciun un cadou atunci când zboară pe deasupra Europei. Sperăm să întâmpinăm la bord cât mai mulţi Moş Crăciuni ce vor face economii cu tarifele scăzute ale Wizz Air şi vor primi gratuit  confort sporit* prin locurile extra legroom”, a declarat  Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

 

*Pasagerii calificaţi pentru această promoţie trebuie complet costumaţi în Moş Crăciun şi să nu aibă probleme de sănătate pentru a putea cere locurile Wizz XXLong de la echipajul de bord.

 

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement