GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Evektor Eurostar SL de vanzare | TESTAT de echipa Pilot Magazin

[ 1 ] 20 decembrie 2012 |

Vine o zi in viata oricarui pilot cand este nevoit sa isi vanda “aripile” pentru a putea trece la un nivel superior. Nu generalizez dar de multe ori asa se intampla si aceeasi situatie este si in cazul de fata.

Recent, un bun prieten m-a anuntat ca vrea sa vanda avionul cu care am avut ocazia sa zburam vara aceasta, la Dorna. “Faina jucarie!” – ziceam atunci, cand pluteam pe deasupra muntilor.

img011386353755 Evektor Eurostar SL de vanzare | TESTAT de echipa Pilot Magazin

img051354574776 Evektor Eurostar SL de vanzare | TESTAT de echipa Pilot Magazin

Aeronava care are nevoie de un nou Pilot Comandant este un Evektor Eurostar SL, adica varianta imbunatatita a clasicului Eurostar. Trecerea la noua versiune a fost realizata la fabrica, in 2011. Are 690 de ore zburate, motorul, un Rotax 912 de 100 cai putere functioneaza ireprosabil, toate operatiile de mentenanta fiind facute de mecanici acreditati ROTAX. Elicea este cu pas variabil, in trei pale.

DSC 0832 Evektor Eurostar SL de vanzare | TESTAT de echipa Pilot Magazin

Mai multe informatii puteti afla accesand linkul urmator: http://www.planecheck.com/?ent=da&id=19946

Pentru a il contacta pe proprietar si a programa o eventuala tura de proba cu avionul, sunati la  0732.139.360 (Dan Tatomir)

 

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: Avioane, Publicitate



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Florentina Marcuti spune:

    Dragi zburatori,

    Sarbatori frumoase si un An Nou fericit cu cer albastru senin, va doreste unul din cei ce au gustat din placerea zborului, bucurie pe care v-o datorez.
    Sanatate de la mine si noroc de la Dumnezeu!

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement