GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Aeroportul Wellington din Noua Zeelanda a devenit Aeroportul…Lord Of The Rings | Daca ati avea posibilitatea de a decora un aeroport, tematica carui film v-ar inspira?

[ 0 ] 11 noiembrie 2012 |

Tematica filmului Lord of The Rings pare sa devina o noua moda in aviatie. Daca zilele trecute va povesteam despre si va aratam noul clip de prezentare a masurilor de siguranta de  la bordul avioanelor celor de la Air New Zeeland, in care pasagerii si personalul de la bord erau personaje ale celebrei ecranizari, mai nou, un aeroport a abordat aceeasi tematica pentru decorurile din terminal. Este vorba de Aeroportul Wellington, din Noua Zeelanda.

176954 544436208904027 5389 Aeroportul Wellington din Noua Zeelanda a devenit Aeroportul...Lord Of The Rings | Daca ati avea posibilitatea de a decora un aeroport, tematica carui film v ar inspira?

Cum vi se pare acest decor?Daca ati avea posibilitatea de a decora un aeroport, tematica carui film v-ar inspira?

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: Pilot Magazin, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement