GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Romanii modernizeaza Pumele Angliei. A iesit la zbor PUMA MK2, primul elicopter modernizat la Eurocopter Brasov pentru Royal Air Force

[ 0 ] 26 septembrie 2012 |

 

74814 417877844926190 1634459247 n 14153500 300x225 Romanii modernizeaza Pumele Angliei. A iesit la zbor PUMA MK2, primul elicopter modernizat la Eurocopter Brasov pentru Royal Air ForceEurocopter Romania a dat publicatii mai multe imagini de la zborul inaugural al primului elicopter Puma Mk2, modernizat pentru Royal Air Force (RAF).

Multa lume a fost surprinsa atunci cand Eurocopter a atribuit subsidiarei din Romania o buna parte a contractului incheiat cu Ministerul Apararii din Marea Britanie pentru modernizarea elicopterelor Puma. Din 24 de aparate ce vor fi updatate, 20 vor fi supuse acestor lucrari la Ghimbav, Brasov.

În cei 10 de ani de existenţă, divizia din România a grupului Eurocopter a demonstrat în mod constant capacitatea sa de a furniza servicii la cele mai înalte standarde internaţionale, de a realiza de fiecare dată livrările la termenele stabilite şi de a reuşi să răspundă mereu celor mai exigente cerinţe ale clienţilor companiei din întreaga lume”, a declarat Jean-Loius Mascle, directorul general al Eurocopter România, potrivit Realitatea TV.

Procesul de modernizare al Pumelor britanice presupune, printre altele dotarea aeronavelor cu motoare Makila 1A1 turboshaft, adăugarea de carlingi de tip glass cockpit ce încorporează sisteme de avionică de ultimă oră şi un sistem de ultimă generaţie de control al zborului; de asemenea, vor mai fi adăugate un sistem securizat de comunicaţii, noi sisteme de protecţie antirachetă şi de protecţie balistică pentru pasageri şi pentru echipaj.

 

Incoming search terms:

Alte articole care s-ar putea sa-ți placă

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: Elicoptere, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement