GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Pasageri, aveti grija la tinuta! Riscati sa nu fiti primiti la bordul avioanelor comerciale sau chiar…arestati!

[ 1 ] 11 septembrie 2012 |

Companiile aeriene pot avea multe motive pentru care sa nu va lase la bordul avioanelor de pasageri. Unul dintre acestea este cum sunteti imbracati.

De exemplu, un student din Arizona, care se ducea acasa la familie, atunci cand a vrut sa imbarce in avionul Delta Airlines nu a fost primit inauntru! Motivul: tricoul imprimat cu mesajul: “teroristii ne vor omori pe toti“. Textul, desi satiric, nu a fost gustat de personalul navigant.

Transportatorul aerian a avut insa tot dreptul sa nu il primeasca la bord, desi, conform Constitutiei, pasagerului i-a fost ingradit dreptul la libera exprimare. Problema este insa ca regula nu se aplica pentru proprietatile  private, in cazul de fata aeronavele de pasageri.

Situatii de genul sunt multe, iar avocatii  recomanda un singur lucru: nu va certati cu insotitorii de bord atunci cand sunteti in avion, caci acest lucru este delict federal si sfarsiti la inchisoare!

Voi ce parere aveti despre aceste reguli ale companiilor de transport aerian?

 

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: Editorial, People, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Teo spune:

    S-a intamplat in Statele Unite, nu cred ca acest lucru s-ar intampla oriunde altundeva in lume. In SUA oamenii sunt prosti si exagereaza foarte mult…

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement