GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

VIDEO INCREDIBIL | Si-au filmat propria prabusire | Protagonistii au supravietuit doar cu cateva rani

[ 1 ] 10 august 2012 |

Nu de multe ori s-a intamplat ca cineva sa isi filmeze propria prabusire, iar apoi sa o arate lumii intregi. Acesti prieteni am putea spune ca sunt norocosi de doua ori. Intelegeti voi de ce.

Intamplarea a avut loc recent, in Idaho. Un grup de prieteni a decolat cu avionul inapoi spre casa, dupa o scurta pauza in plimbarea lor. La putin timp dupa desprindere, conform spuselor acestora, avionul a prins un gol de aer si s-a infundat, lipsit de control, printre niste copaci.

 

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: Pilot Magazin TV



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Tudor Vlad via Facebook spune:

    e o lecție de viață pentru orice pilot. un w&balance bine completat și verificare altitudinei densitate înainte de un asemenea zbor. în plus, este un reminder că încăpățînarea și orgoliul nu-și au locul în aviație în special când compromit securitatea.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement