GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

O femeie a urcat fără bilet sau paşaport la bordul unui avion, pe aeroportul Domodedovo din Rusia

[ 0 ] 14 august 2012 |

Aceasta a reuşit vineri să urce la bordul unui avion cu destinaţia Duşanbe, capitala Tadjikistanului, fără să prezinte paşaportul.

“Ea a reuşit să treacă de toate controalele fără să fie verificată sau arestată”, a declarat Parchetul într-un comunicat, promiţând să îi pedepsească pe vinovaţi, scriu cei de la mediafax.

aeroport domodedovo moscova afp 300x225 O femeie a urcat fără bilet sau paşaport la bordul unui avion, pe aeroportul Domodedovo din RusiaDomodedovo, principalul aeroport din Rusia ca număr de pasageri, a fost teatrul unui atentat soldat cu 37 de morţi la 24 ianuarie, revendicat de liderul grupării rebele islamiste Emiratul Caucazului, cecenul Doku Umarov.

După atentat, preşedintele rus Dmitri Medvedev a ordonat consolidarea măsurilor de securitate pe aeroporturile şi gările din Rusia şi mai mulţi oficiali din cadrul poliţiei şi ai administraţiei aeroportului au fost demişi.

În total, 77 de companii aeriene, dintre care 39 străine, inclusiv British Airways şi Lufthansa, operează pe Domodedovo.

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele StiriTe pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Mihai Nazare. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu
Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement