GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

EXPERIMENT | De la 1 August, pasagerii Wizz Air vor fi nevoiti sa micsoreze bagajul de mana pe care il iau cu ei in avion

[ 1 ] 10 iulie 2012 |

bagaje in avion 300x300 EXPERIMENT | De la 1 August, pasagerii Wizz Air vor fi nevoiti sa micsoreze bagajul de mana pe care il iau cu ei in avionWizz Air a anunţat ieri că odată cu 1 august 2012 va începe testarea unei noi politici a bagajelor de cabină pentru a mări performanţele de punctualitate şi pentru a îmbunătăţi experienţa pasagerilor din timpul procedurilor de îmbarcare. Testul, va fi iniţiat începând de luna viitoare pe toate zborurile de la Londra Luton spre Katowice (şi retur) şi răspunde unei probleme aflate în creştere pentru zborurile scurte, şi anume că spaţiul limitat de la bordul aeronavelor reduce confortul din timpul îmbarcării, când prea multe bagaje de mână sunt aduse în cabină.

Bagajele sunt descărcate frecvent de către membrii echipajului, cauzând de cele mai multe ori întârzieri. Pentru a îmbunătăţi performanţele de punctualitate şi pentru a reduce disconfortul pasagerilor, în mod special al celor care călătoresc cu copii sau al vârstinicilor, pasagerilor li se sugerează să aibă bagaje mai mici.

Începând cu 9 iulie, pasagerii care vor rezerva locuri pe ruta aflată în test şi vor călători după 1 august, pot avea un bagaj mic de cabină sau pot plăti 10 euro pentru a transporta un bagaj mare. Cei care vor alege să plătească pentru un bagaj mare de cabină, vor beneficia de îmbarcare prioritară (după pasagerii care au prioritate, de exmplu mamele cu copii) pentru a garanta spaţiu în compartimentele de depozitare. Bagajul opţional de cală continuă să fie disponibil tuturor pasagerilor. Bunurile cumpărate în aeroport (o sursă importantă de venit pentru cei 78 de parteneri Wizz Air) vor fi permise în continuare în cabină, în mod gratuit. Wizz Air consideră că acest test va reduce aglomerarea din timpul îmbarcării, va îmbunătăţi performanţele de punctualitate şi va rezulta într-o experienţă de călătorie mult mai bună. Perioada de test este planificată să se încheie la sfărşitul lunii august. Cu toate acestea, dacă rezultatele nu vor fi concludente, această perioadă poate fi extinsă. Dacă perioada de test se dovedeşte un succes politica bagajului de cabină va fi extinsă pe toată reţeaua Wizz Air. 

Începând cu 1 august, test pe zborurile Londra Luton spre Katowice şi Katowice spre  Londra Luton

Tipul de bagaj de mână Dimensiune Greutate maximă Exemple Taxă

Bagaj mic de cabină

Până l 42x32x25cm 10kg Geantă de mână, rucsac, geantă de laptop (trebuie să aibă loc sub scaunul din faţă) GRATUIT
Bagaj mare de cabină Mai mare decât bagajul mic de cabină, până la 55x40x20cm 10kg Troller

 

10 euro (online)

 

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. cristina spune:

    Cu toate masurile pe care le introduc companiile de low cost, adunate, toate taxele costa mai mult decat daca ai lua un bilet la o companie normala de transport aerian. Aceste masuri sunt in defavoarea lor, pentru ca isi pierd clientii !

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement