GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

De ce sa arunci un avion care nu mai zboara, cand iti poti face casa din el?

[ 0 ] 21 iunie 2012 |

Un bărbat din Statele Unite a transformat un avion Boeing 727 scos din uz într-o locuinţă. Americanul a dus aeronava într-o pădure din statul Oregon unde intenţionează să locuiască de acum încolo.

Bruce Campbell este foarte preocupat să păstreze curăţenia în interiorul locuinţei sale inedite, aşa că nu urcă la bordul aeronavei fără să îşi şteargă pantofii pe preşul de la uşă.

Bărbatul a scos scaunele pentru pasageri din avion, aşa că are suficient spaţiu pentru a-şi depozita obiectele nedespachetate încă. Instalaţia electrică din avion este funcţională, dar cel mai greu i-a fost să alimenteze cu apă curentă locuinţa.

Deocamdată, doar una dintre cele trei toalete funcţionează, iar duşul a fost improvizat în cabina de bord. Când este frumos afară, americanul îşi petrece timpul pe aripile avionului pe care le consideră nişte balcoane.

Voua din fuselajul carui avion v-ar placea sa va faceti casa?

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Categorie:: People

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.