GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Cui sa mai promovam aviatia?

[ 2 ] 15 iunie 2012 |

In dorinta de a promova aviatia sportiva si acest minunat sport- planorismul, Aeroclubul Romaniei, cu sprijinul Primariei Sectorului 4 au expus zilele trecute in Parcul Tineretului un planor  Blanik pentru publicul larg. “Fostul” aparat de zbor a fost montat intr-o pozitie monumentala pe un postament metalic.

Iata cum arata planorul in ziua cand a fost montat:

“Ca nou”, nu?

Dupa doua zile…lucrurile s-au schimbat (imaginea este preluata de pe forumul Romanian Spotters):

Cu acestea fiind zise…dati-mi voie sa va intreb: Merita efortul atat financiar cat si logistic de a expune un planor in ideea de a promova acest minunat sport, ca apoi sa vina niste indivizi si sa il distruga?

Initiativa este laudabila, insa munca unor oameni a fost calcata in picioare de niste teribilisti.

Intr-o tara cu o asa istorie aeronautica, multi oameni din ziua de azi se pare ca nu mai dau doi bani pe acest lucru. Rusine vandalilor!

Intre timp surse ale Aeroclubului ne-au declarat ca a fost mutata o cabina de paza langa planor.

 

Mesaje asemănătoare:

  1. Un planor Blanik al Aeroclubului Romaniei expus in Parcul Tineretului
  2. Planorismul si Planoarele

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Categorie:: Editorial

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (2)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Rusine si celor care sunt platiti din bani publici sa asigure securitatea acelui obiect expus intr-un parc! Ei sa il repare acum, pe banii LOR!

  2. Raul spune:

    Fac parte din Echipa Multitouchcnme, a CN Mihai Eminescu, SM, care a promovat imaginea aviatiei romanesti si mondiale intr-un proiect de mare anvergura, national, coordonat de MECTS, SIVECO si Universitatea Carol I. Am castigat premiul I , cu 100 de puncte, intr-o competitie extrem de stransa, obtinand pentru colegiul nostru un laborator multi teach, generatia 2 NASA.

    Am descoperit odata cu acest proiect o profesie de elita, cariere de top si modele de adevarati profesionisti. Am descoperit ca , in timp ce unii prefera micii si berea, manelele si fotbalul, exista oamnei pentru care inaltul profesionalism al zborului este un mod de viata.

    Pentru tineri ca noi, care avem nevoie de modele reale, e necesar sa se promoveze imaginea aviatiei. Cei care vandalizeaza statui, exponate sau alte obiecte ale culturii urbane nu merita decat marginalizarea .

    Noi suntem mandri ca ne-am facut prieteni intre expertii in aviatie,o mare parte de pe forumul aviatia.ro, ne copleseste responsabilitatea noastra fata de creditarea pe care acestia ne-au acordat-o si vrem sa facem cunoscut acest domeniu colegilor nostri mai mici din tara.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.