GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

A plouat cu piese de avion! Incidentul straniu in care a fost implicat un avion al Air Canada

[ 0 ] 1 iunie 2012 |

Un Boeing 773 apartinand Air Canada, ce zbura din Toronto catre Tokyo cu 318 pasageri la bord si 16 membri ai echipajului a fost implicat acum doua zile intr-un accident neobisnuit.

5921211726 66b6df0498 z 300x200 A plouat cu piese de avion! Incidentul straniu in care a fost implicat un avion al Air Canada
foto: http://www.flickr.com/photos/sandsy/5921211726/

Imediat dupa decolarea din Toronto, cand erau in panta de urcare, pilotii au fost nevoiti sa opreasca motorul drept al aparatului. Acestia primisera prin statie informatii de la turn, ca bucati din turbina unui motor au cazut intr-un parc din apropierea aeroportului si peste cateva masini. Dupa ce au oprit propulsorul cu probleme, cei doi piloti au mai zburat vreme de o ora, pentru a mai goli din combustibil, iar la  la 90 de minute de la decolare, fara nici o problema, Boeing 773-ul a aterizat cu bine.

Autoritatile canadiene au raportat a doua zi ca s-au pornit investigatii pentru a se afla cauzele care puteau duce la o tragedie. Conform analizelor initiale, se pare ca bucati de turbina au fost evacuate prin esapamentul motorului.

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement